Duurzame Pinatex - Konpoli Netherlands
17824
post-template-default,single,single-post,postid-17824,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Duurzame Pinatex


Pina­tex is 100% vegan, natuur­lijk, bio­lo­gisch afbreek­baar en duur­zaam gepro­du­ceerd. 
In 2019 zijn wij gaan wer­ken met Pina­tex, dit prach­ti­ge mate­ri­aal is een duur­zaam pro­duct, gemaakt van de bla­de­ren van de ana­nas­plant. De bla­de­ren zijn het afval pro­duct van de bestaan­de land­bouw. Pina­tex is geïn­spi­reerd op natuur­lijk leder, het heeft een unie­ke tex­tuur met een zacht gekreu­keld uiter­lijk. Het is sterk, ade­mend en buig­zaam. 

We heb­ben een drie­tal kleu­ren inge­kocht voor dit sei­zoen (v.l.n.r.);
Canela, Sage en old Rose.

Op dit mate­ri­aal kun­nen we embos­sen en bor­du­ren. 

Omdat de col­lec­tie Pina­tex vrij snel ver­an­dert kun­nen we niet garan­de­ren hoe lang deze prach­ti­ge kleu­ren op voor­raad blij­ven. Van­daar dat je deze kleu­ren ook niet terug vindt in de kleu­ren sam­ples. Wil je ver­ze­kerd zijn dat we deze tegen die tijd nog nog op voor­raad heb­ben dan is het nood­zaak om deze te reser­ve­ren. Dit is geen enkel pro­bleem, stuur ons even het for­maat van het album of pro­duct dat je bin­nen­kort gaat bestel­len en wij zor­gen dat het voor jou op voor­raad ligt tegen, de tijd dat je het nodig hebt.

Wil je hier gebruik van maken of heb je nog ove­ri­ge vra­gen dan kun je ons een mail stu­ren.

2 Reactie's
  • Anisa Tatieva
    Geplaatst op 12:19h, 26 juni Beantwoorden

    Goe­de­mid­dag heer/mevrouw,
    Ik heb een vraag over de Pina­tex die op jul­lie site staat. Kan ik mis­schien een stof­staal van 15–15cm bestel­len om te kij­ken hoe het eruit ziet?
    Ik hoor het graag van u.

Geef een reactie