Gastblog Sanne Popijus

Door Celiça Verbon In de rubriek:nieuws

Wauw, wat super gaaf om te zien hoe Konpoli bijdraagt een het creëren van een totale branding. Sanne besteld al een tijdje bij ons en was meteen weg van het JUR album. Deze lijn heeft ze dan ook laten doortrekken in kleinere albums.

Sanne haar verhaal:

“Dit album is één van mijn favorieten en past helemaal bij mijn ‘branding’.
De bruiden die houden van mijn stijl zijn ook vaak weg van dit album.
In samenwerking met Joseph, heb ik een pakket gemaakt met een trouwalbum, boudoir album en harmonica album allen in dezelfde stijl.
Ik ben super tevreden over de hoge kwaliteit en service van konpoli en dat zijn mijn klanten ook!
Joseph heeft met mij meegedacht over mijn Bridal Boudoir albums en heeft mij zelfs zijn eigen ontwerp kosteloos toegestuurd.

Mijn logo is ontworpen door Media Novak en mijn verpakking komt van Design Aglow. ”

Sanne Popijus
Sanne Popijus Fotografie

 

Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-11 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-12 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-2 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-4 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-5 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-6 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-7 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-8 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-9 Sanne Popijus Fotografie Branding and Packaging-10

, , ,

Reageren is niet meer mogelijk