Seminar — Konpoli Netherlands
4295
page-template-default,page,page-id-4295,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Party time — Seminar — Vrijdag 14 december 2018

Beyond your expectations!

Zo zien wij Konpoli. Wij maken al onze producten met de hand, daardoor is vrijwel alles mogelijk en dat laten we graag aan jullie zien. Ook praten wij graag over fotografie en alles wat hierbij komt kijken. Daarom organiseren wij dit jaar weer een tof seminar.

Omdat Konpoli Nederland 5 jaar bestaat en Konpoli Griekenland 40 jaar, hebben we er dit jaar een extra feestelijk tintje aan gegeven.

40 years Konpoli

Succes mag je vieren! Konpoli Nederland bestaat 5 jaar en ook viert Konpoli Griekenland nu het 40-jarig bestaan.

Daarom vieren we feest!

 

We nodigen je daarom uit voor vrijdagmiddag 14 december 2018 op het Konpoli seminar waarna we zullen proosten!

5 years Konpoli Nederland

Sprekers

We hebben 4 fantastische sprekers.

We hopen dat je na deze middag geïnspireerd bent, barst van de nieuwe ideeën en inzichten. Dat je tips en trucks gekregen hebt over prijs/-doelstellingen en instagram. Er is ruime gelegenheid om onze producten te bekijken en te netwerken.

Micky Hoogendijk

 

In een sfeer van vertrouwen, contact en kwetsbaarheid verleid ik mijn modellen zich volledig te geven en zo tot intens persoonlijke beelden te komen die de toeschouwer beroeren.

Isabelle Hattink, Fotobelle

 

I love spontaneous, powerful and exuberant emotions. I feel really privileged that you are allowing me to be part of your wedding day and that I get to take photos that capture your unique moments.

Yvonne van Dalen, VaVaVonne

Toen ik 5 jaar geleden een burn-out kreeg na de komst van mijn tweede kindje, heb ik het bedrijfsroer omgegooid. Ik heb mijn studio gestroomlijnd en de verkoop van producten ingezet. Hiermee heb ik toen mijn werktijd gehalveerd en mijn omzet per klant vertienvoudigd.

Jessica van Duren, Jessica Photography

 

Fotograaf, coach en moeder.
Bereik jouw doel met Instagram. Van mooie beelden tot een effectieve strategie. En dat in een fijne balans tussen werk en privé. Als ik dat kan, kan jij dat ook!

Locatie

Carlton hotel

Floraweg 25

3542 DX UTRECHT

konpoli
Programma

13.00 uur inloop

 

13.30 uur start

 

13.30 uur Yvonne van Dalen

 

14.30 uur Isabelle Hattink, Fotobelle

 

15.30 — 16.15 uur Pauze

 

16.30 uur Jessica Photography

 

17.30 uur Micky Hoogendijk

 

18.30 uur Een lekker hapje en drankje!

 

19.15 Joseph Konpoli

 

19.30 Time to relax, borrelen!

Heb je vra­gen? Neem gerust con­tact met ons op!
SOLD OUT!
decoration01