Over ons & Konpoli - Konpoli Netherlands
Handmade Photobooks, Photo Albums Printing, digital and book bound photo albums, printing, packaging and business gifts, based in hand made products.
72
page-template-default,page,page-id-72,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Over ons & Konpoli

Annelies
Celica

Onze zoek­tocht naar een goed eind­pro­duct is geëin­digd. Prach­ti­ge hoog­waar­di­ge albums, waar­van de fotopagina’s nog met de hand wor­den inge­bon­den. Vak­man­schap dat we met eigen ogen moch­ten bekij­ken in het ate­lier in Grie­ken­land, Thes­sa­loní­ki. Met lief­de voor de pro­duc­ten, mate­ri­a­len, kleu­ren, vak­prints, en de afwer­king. En zo wil je toch uit­ein­de­lijk je eind­pro­duct afle­ve­ren? Wil je echt over­tuigd zijn voor je bestelt en een afspraak maken? Dat kan! Bij  Celi­ça Ver­bon in Moord­recht kun je  terecht en wil je lie­ver in het noor­den afspre­ken dan kun je terecht bij Anne­lies Bosch in Dok­kum.  Maak gerust een afspraak, de koffie/thee staat klaar.

Anne­lies Bosch  &  Celi­ca Ver­bon