Goud- en zilverfolie embossing - Konpoli Netherlands
19560
post-template-default,single,single-post,postid-19560,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Goud- en zilverfolie embossing

 

 

 

Wil jij je embos­sing net die extra luxe uit­stra­ling geven? Dan is goud- en zil­ver­fo­lie hier een prach­ti­ge oplos­sing voor.
Vind je ook leuk om eens te kun­nen zien hoe dit pro­ces in z’n werk gaat, we laten het je graag zien in dit filmpje!

 

 

@filmcredits: Loods­me­dia

 

 

Door­dat de struc­tuur van som­mi­ge mate­ri­a­len niet geschikt is voor folie embos­sing raden we je aan om altijd van te voren te chec­ken of het mate­ri­aal dat je wilt gaan bestel­len geschikt is om een folie op te plaatsen. 


Op elke sam­ple staat beschre­ven wat de moge­lij­ke opties zijn voor het betref­fen­de mate­ri­aal. Mocht je de sam­ples nog niet heb­ben dan kun je via ‘mate­ri­a­len’ kij­ken of je geko­zen mate­ri­aal geschikt is voor een folie embossing.

 

 

 

Zil­ver of goud­kleu­ri­ge nerf


Je kunt er ook voor kie­zen om je album af te laten wer­ken met een goud- of zil­ver­kleu­ri­ge nerf. Door deze zij­kan­ten van je boek­blok te laten kleu­ren krijg je een com­pleet ande­re look-and-feel van je album. 

Ook is er de optie om je album met afge­ron­de hoe­ken te bestel­len. We heb­ben deze optie niet stan­daard in ons bestel­for­mu­lier staan maar je vindt deze meer­prijs in onze prijs­lijst of mail gerust voor informatie.


Afbeel­ding:
Lin­nen Savan­na 5771 met een bij­pas­send stik­sel, afge­ron­de hoe­ken en zil­ver­kleu­rig afgewerkt.

Groe­ten,

Geen reactie's

Geef een reactie